sábado, 22 de diciembre de 2012

KOMANDO BASURA A MATXET!!!

Avui s'ha congregat el KB al complet. Després d'un dels seus habituals lapsus, en Puji ha tornat, més motivat que mai, per repartir estopa a matxet! Quin gran plaer poder compartir un matí amb el Carnisser del Metall, tan encès com sempre, contagiant-nos de les seves excuses i narrant-nos les seves peripècies pel món de la nit i dels forats negres.
La missió que avui ens reunia no era una altra que netejar un nou bloc. Als afores del Sector Clàssic, una mica abans d'arribar als llançaments de Màgia Blanca i Màgia Negra, hi ha una caos de pedres, d'on encara en sortiran algunes línies més. Aquí, en un racó difícil de situar, però tampoc gaire complicat de trobar, avui ha nascut un clàssic: Sit Jail, una joia, que ens ha empresonat gairebé tot el dia.   Serra, raspall i follia, molta follia. Després d'una bona estona, hem descobert com sortir-ne, tot i que encara no ho hem aconseguit. El cert és que ha sortit una línia Titán lux, i el més important de tot, completament NATURAL.
En fi, sempre hi ha la possibilitat de descobrir nous indrets on trobar una font de motivació sense haver de construir-la. Marxem satisfets, avui s'ha lliurat una batalla i el KB n'ha sortit escaldat, una vegada més ha perdut, però un lema ens abandera, "s'aprèn més d'una derrota que d'una victòria", la gran frase dels perdedors. Tornem a casa contents, units per un sentiment, hem fet una bona feina. El Komando Basura tornarà, en Puji segur que es perdrà novament en la foscor, i un dia d'aquests algú morirà...

Pujil Big Machete, Canyaman Pig Nick & Pelo Rata Javal


Jaume a Sit Jail, nova línia 5 estrelles
Jaume amb un ull al canto i l'altre al wassap...vegin!!
Pujil, com un autèntic Leper Messiah, descobrint-nos el camí.
D'aquí quatre dies zona blava i parkímetre a la corva del Clàssic


Foto familiar del Komando Basura al completEL LITòFAG -Can Bruguera from Secretaria Lee on Vimeo.

12 comentarios:

 1. No se si es este bloke el que habeis limpiado, pero este ya estaba echo hace mucho tiempo y es 4 como mucho. El que escala lo hace adrede o es subnormal?
  Felices fiestas payasos.

  ResponderEliminar
 2. Yo creo que no hay duda, no? es subnormal, de nombre Profundo

  ResponderEliminar
 3. querido inculto perdon, anónimo tu decir q tu acer este bloque con un grado 4 tu mandar video con cara cuvierta por n reir-me de ti. tu ser escalador sin respetar tu tener magnecio en tu cerebro tu tener mente seca, yo n tener ningun problema tu trankilo siempre tener solucion para tu problemas

  1 respeta
  2 deja disfrutar
  3 la gente discapacitada tiene mas personalidad q tu
  4 i si eres un poco solo un poco beras q el q esta aciendo el bloqe esta riendo mientras sube n tienes q ser un ranger para berlo felices fiestas "inculto"

  ResponderEliminar
 4. Si o que? Tu eres muy culto no? Ha ver si chapais ya esta mierda de blog!!Si no ya os lo chaparé yo despues de chaparos la boca!

  ResponderEliminar
 5. Esto blog es una auténtica cloaca.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. La Cloaca podría ser un buen nombre para este blog...mmm...me gusta...

   Eliminar
 6. I tant!!!!!No es podria resumir millor. I ara, el teu comentari i tu, també en formeu part...

  ResponderEliminar
 7. Sois una panda de bastardos, cuánta tonteria!!, niñatos de mierda . . . Higgins fue uno de los totems de la escalada en los 80, un espejo donde mirarse y salir corriendo, a pesar de su deficiencia logró destruir grandes proyectos, principalmente su vida.
  Cerrad de una vez por todas esta cloaca nauseabunda enemiga del ser humano, echad la persiana y dejad que aflore el sentimiento de culpa que mora en vuestro corazón de sere inútiles, de raza inferior de alcantarilla; culpa por pensar en términos gregarios, esclavos de lo común por ser lo normal, vosotros que regentais madrigueras y vivís de negocios truculentos, hundiros, llorad, sentid la crueldad que ejercéis sobre los demás y justificadla con la que ejercen los demás sobre vosotros, oled la reclusión de vuestras conciencias, un espacio lleno de trampas, pompas fúnebres y excrementos. Cuando salgáis a la calle pensad la suerte que tenéis de seguir vivos después de haber malgastado tanto tiempo. Os quiero oír gritar: SIT JAIL!!!!

  ResponderEliminar
 8. Inglourious Basterds28 de diciembre de 2012, 15:20

  SIKA JAIL!!!

  ResponderEliminar
 9. Adolfo Firer Bofarull29 de diciembre de 2012, 10:52

  DOTRAS AL HORNO!!!!

  ResponderEliminar
 10. Vei q hi ha gent q n sap entendre l'humor d' aqet bloc . Jajjaajajaajajaj

  ResponderEliminar