miércoles, 19 de diciembre de 2012

CANBRU CLÀSSICS: CHUCHES & ACHUCHES

Sens dubte aquest no ha estat un dels caps de setmana més bons, en quant a la temperatura i a les condicions per blocar. Tot i així el personal està fanàtic (o no té res millor a fer), i dissabte,  al "pàrking" del Clàssic de Can Bruguera, no hi cabia ni el cotxet d'en Puji (per cert, on deu ser en Puji...?).

La setmana passada vam estar  per Fussi amb un petit tractor anomenat "Alex, el llaurador de Centelles". El tracte era que ell em feia una visiteta guiada pel bosc de Fussimaña (Weert style), i jo a canvi, li ensenyava algunes de les petites "chuches" de Canbru. L'Alex, però, no va venir sol, n'Estévez i n'Omar varen ser al seu costat, probant tots els blocs, i deixant-se la pell, fins que, definivament una boira espessa els ho va impedir.

Es van tocar clàssics com Rèquiem per un romo, la maleïda placa de el Andamio, el quisquillós Cèrvol, el Koala, el brutal Peregrino, un clàssic bastant desconegut anomenat Cous Cous Clan (obra del mestre Fino), el perturbador Pàrkinson, el delicat Sauna Pilates (obert pel llegendari Jaume de Canyamars) i l'impertinent Mr.Potato. A banda dels anteriorment anomenats, també hi va haver lluita en dos nous clàssics, Endique Seco i Rascant grau, i es va finalitzar el dia saltant als divertits i amagats llançaments de Màgia Negra i Màgia Blanca, molt a la vora de Masai, un objectiu que al final no es va arribar ni a provar.

D'aquesta llarga llista, la majoria van marxar cap a Centelles, la butxaca de l'Alex bordava, tenia gana, i el motocultor, un cop arranca no té fre. Canbru, però, no té  fama de regalar res, i sempre es reserva alguna bofetada, pels nens malcriats, amb les dents plenes de càries, que volen totes les "chuches" per a ells, i estan acostumats a que els les comprin. Estimats centellencs, companys de l'altra banda del Congost, si en voleu més, haureu de tornar, i demanar-li amb educació a Canbru, si us dóna una altra "chuhe". Fins a les hores, sigueu bons minyons i reseu cada nit una oració a Sant Velcro...

El Motocultor fregant la recepció de Màgia Blanca

Omar a la primera bofetada del dia, Endique Seco
Endique Seco novament, ara el fustigat és n'Estévez

Torn de bofetades a Rascant grau, hòsties a mansalva...

Que Sant Velcro ens agafi confessats...

Cara a cara amb Rascant grau, l'esbudellador de Canbru

El Andamio tampoc va tenir pietat, ni canviant de peus de gat...

Arquejar? A això se li diu aglotinar

Grans moments a Rèquiem per un romo, com es nota que estava a l'ombra...

Quan un nen vol chuches i no n'hi donen posa aquesta cara

Omar i un mar d'hòsties a Rèquiem per un romo

En Genci va confessar no entendre res. De mica en mica, que estàs massa fort!

L'Andrea que torna a tocar la campana a Rèquiem, i en aquesta foto, també a Sauna Pilates

Javal convertit en un fervorós seguidor del Cous Cous Clan
Omar amb els ulls fora d'òrbita a l'explosiva arrencada de Mr.Potato


Jaume, un dels pocs ésssers vius que he vist pujar al capdemunt de El Andamio


Properament el video, on lògicament podrem disfrutar dels moments estelars dels integrants del Club Psiquiátrico Centelles i la resta de tarats del Maresme, que tant sovint em treu l'esma...

PD- Fussi tremola...

No hay comentarios:

Publicar un comentario