viernes, 11 de enero de 2013

CUL dE SaC, CuL De SAC, one way ticket no way back...

Cul-De-SAC (Can Bruguera) from Secretaria Lee on Vimeo.

7 comentarios:

  1. ole tu javalee ! es nota que has viscut al yankee 12 anys tal i com et mous per les fisures!!!!!

    salut !

    pd: aprofita a planxar que et venen uns mesos de calma !!!

    ResponderEliminar
  2. La meva juventut va estar plena d'esquerdes, vaig aprendre a superar-les a base de caure i tornar-ho a intentar.
    Al yankee hi vaig aprendre dues coses: una és que m'encanta on visc, i l'altre, que no tinc ni puta idea d'anglès.

    Salut Captair, ben aviat anem a fer un vermout a una terrasseta amb sol, i gronxem el cotxet mentre parlem de caca i de romos.

    ResponderEliminar
  3. un altre cop mes, soc un dels que veu un altre anada de piza le java-lee i he de dir, que val molt la pena perdres pel bosc amb el javal.
    Portava dies que el javalee tucava als jerni division dient no se quines animalades de que havia natejat una pedra que tenia un viatge solo ida. Després de recorre mig can bruguera entre branques i trampes per yetis, vem arrivar a aquella pedre va ser quan vem entendre el perqué del viatje només d'anada, te una par final en plan Gemio.
    conclusió: el java-lee hem sembla que no vol assumir que tindra una petita java-lee-na i prova coses camicazes. Recorda les paraules del savi de les xuxes: Yo voy a tener la segunda y me noto mas fuerte.
    a machete javal!!!!!

    ResponderEliminar
  4. Crespo:

    Genial!!! un d'aquelles grans línies que és millor veure desde lluny!! quina pooooooooor!! ;p

    Per cert el de l'edició de video ha borrat molt malament la corda del top rop eh... i a més es pot intuir perfectament l'arnés dintre els pantalons (i ara no em diguis que tot aquell bultó es teu eh...)

    jajaja ho sento, ho havia de dir jo, abans que ho digués l'anonim.

    Felicitats per la gran obra! una abraçada!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Petiiiiiiiiiit!!!!Quants dies sense saber de tu. Mira tio, no em parlis de l'edició, m'ho van fer el de Guarrior Productions, uns guarreras, com a mínim el paquet no me'l van retocar, però la corda es veu, ja ho crec si es veu, i en el pas es nota molt el cortar-pegar.
      L'anònim, ja l'anyoro, a veure si piula, fustigacions des de l'anonimat, què bonic!
      En tot cas m'alegra haver pogut parlar amb tu, ja que careixo de facebook i d'altres sistemes de connexió, i quan et truco no m'agafes el telefon, o me'l penges. Aviam si vens un dia a fer una birra a casa abans que rebenti la mama.
      Una abraçada Roger!!!!!

      Eliminar
  5. Jerni Division, sempre al peu del canó, animant i portejant a muerte! Jerni Division, mandrils reconduïts cap a una vida més sana, adictes, ara, al magnesi i a les endorfines. També és un plaer perdre'm pel bosc amb vosaltres, aprenc moltes coses i n'oblido d'altres.

    Salut Genci!Llarga vida als pendrives!!!!

    PD- Estàs massa fort, però m'agrada veure que tot i així intentes sobreposar-te i utilitzar els peus, el cap ja sé que és impossible!!

    ResponderEliminar