lunes, 28 de mayo de 2012

CHACHO ON FIRE





En Chacho és un d'aquells homes amb qui sempre ve de gust compartir una sessió de bloc. El seu argot, la seva autenticitat, les seves maneres, el seu sentit de l'humor...tot plegat el converteix en un llop estepari que va i ve, apareix i desapareix, i que de tant en tant, ens fa una visita i ens encomana de la seva particular visió de la vida en general i de l'escalada en concret. 
Ara, però, ja porta una llarga temporada sense poder blocar. En una de les seves sessions en solitari, va mesurar-se, en un cara a cara amb un gegant anomenat Parkinson, i va caure quan ja estava assolint el cim. El resultat d'aquest malaurat accident va ser un esquinç, que l'ha obligat a abandonar durant un temps el bosc, i l'ha instigat a quedar-se al gym, inflant els bistecs i guanyant una o dues talles de sostenidors.
La Familia Lee li envia ànims i li recorda que se'l troba a faltar, i esperem ben aviat tenir notícies d'ell.
Chacho style still on fire!!!!!

6 comentarios:

  1. I tant que se'l troba a faltar . . . A veure si es recupera aviat i podem tornar a gaudir de la seva insubstituible presència. Aquest estiu ens esperen grans jornades de corda amb l'Iker . . . fins a 3 chapas (ho dic per mi). Recupérate Chach!!!

    Teacher

    ResponderEliminar
  2. 3 és un número màgic. 3 eren els reis d'orient, 3 són els protagonistes del conte infantil, que tot sovint rellegeixo, dels 3 porquets, 3 són les piles que duu el comandament a distància de la meva tele, o 3 són les neurones que hi ha mig endormiscades dins del meu cervell. I com no podia ser d'una altra manera, perquè tot està intrínsicament relacionat amb el números, com explica el meu esotèric amic Ramon, 3 són el màxim de xapes que la meva paupèrrima "conti" em permet escalar, més de 3 és massa es3.
    En fi, que ja no sé ni què dic, així que m'esvairé en 3...2...1...

    ResponderEliminar
  3. gracias chulisimos por el animo!!!! la cosa ya pinta de otra manera...al menos ya puedo comenzar a gatear y hacer cosas tipicas de 2 o 3 años (digo 3 y no mas..). En breve me pondre de nuevo las pilas y tornarem de nou a escalar com un BOUUUUUUU!!!! saludos!!!
    PD: un abrazo de parte del CHACHO

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Bueno puedo decir y digo que a dia de hoy (nose k dia es), he subido a can buket y por fin he tokado los blokes...me parece k no ha estado del todo mal xavales!!!!
      E diumenge tornare a can buket por la tarde, si alguien se kiere apuntar k lo diga......(o calle para siempre!)
      Chaco

      Eliminar
    2. Eso es una gran noticia, mica en mica, poc a poc i bona lletra,a ver si esta semana nos vemos, el jueves por la tarde podrías pasarte por el cem, estaremos los amigos del K.B.
      Cuídate Iker!!

      Eliminar