miércoles, 22 de febrero de 2012

RASCANT GRAU...

13 comentarios:

  1. jajajajajjaajja esteu fatal!!! primer mo e kregut de debo eh!!!! jajajajajaj saluuut!!! ens veiem aviat!

    makz

    ResponderEliminar
  2. jo us fotia a tots al puto psiquiatric !

    ResponderEliminar
  3. Ei Ei Ei!!!

    Yo el vax fer aquest eh! axo no es mes de 6a+ si jol vax fe al flax i vax sorti 1 canto + abaix qk tu skakejes un pas, ames surs per la dreta i va recte, el lateral aquell no val.
    Un amic meu que cumensava a escalar aquell dia tmb el va fe, a vista i va dir que li semblaba v+.
    Axi que tu mateix am las mantides...

    axi no trubaras esponsor xaval! esponsorizate...

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ja ho sé, a Can Ruti em van confirmar que era 6a+ i em van recomanar que em tornès a prendre la medicació, Kueka m'hauràs de tornar totes aquelles pastilles que et vaig donar.

      Eliminar
    2. Mira tío! Yo no sé dónde coño quieres ir a parar con todo esto, pero lo que está claro es que pillando esa canto de izquierda y saliendo por donde has salido tu, lo máximo que le se le dá a ese bloque es 6a pelao. Me suda los huevos que te hayas roto las putas piernas, pero ante todo hay que ser legal y tu no lo eres.

      Eliminar
    3. Anónim, que tal si escrius una mica millor.
      Hi ha coses que fam més mal a la vista que no pas el video o el grau.
      Tú tens un tercer grau en escritura

      Eliminar
  4. Apunta-te’l del que vulguis jo el tinc de 7C al 8a.nu. No se que passa això d'estar fort és el que té cada dia que vaig a escalar faig 7C, d'aquesta manera puc aparèixer a la casella de famosos de l'esquerra i apunyalar-me l’engonal fins a escaldar-me. Estem degenerant amb tocaments entre homes i vídeos que ho demostren tot!

    No us enganyeu més amb les ofertes....Algú us ho havia de dir. Salut!

    ResponderEliminar
  5. Si hi ha quelcom que em caracteritzi és la meva humilitat. No m'agrada inflar el grau dels blocs per poder dir que he fet 8a, o copiar el mètode que un altre ha trobat i aleshores decotar-li el bloc, no senyor, això no va amb mi. Jo sóc més del pegue a muerte bicho, del "no, aquest no el vull provar perquè amb molaria fer-lo al flash", sóc un rebentador de proyeeeects, campus amunt, campus avall, sempre en busca de l'harmonia entre dificultat i mètode, i amb un sol pensament: vinga que t'estan gravant. Fer dominades dels agafadors del tren o de les senyals de tràfic, agafar el volant del cotxe en extensió, escriure a l'ordinar amb monodits... veig l'escalada a tot arreu on miro, crec que tinc un do. Sóc un purista, faig puros a la muntanya i els enterro, em mola que quan faig bloc la gent em miri i em cridin "venga booooou, vamos bichoooo....". Seguiré blocant, i el més important, seguiré fent videos, perquè sé que a la penya li mola veure com escalo, i com la flipo. Seguiré ascendint posicions al 8a.nu, costi el que costi, haig de ser allí, a les primeres posicions, amb els millors,que és on em pertoca ser.
    Qui no ho pugui entendre, que miri de comprendre primer, si el que li passa és que sent enveja, a mi em passa molt sovint, de fet quasibé sempre.

    ResponderEliminar
  6. Jajjaaj, gran Java. Ets camí i referència, ets la llum. Els gaudí, els óscars i tota aquesta pantomima mai seran res sense la teva presència i el teu talent.

    Maka.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Em sento feliç de saber que tot i seguir perdent dents, encara ets viu. Una vegada ja vaig dir-te que a Can Lee hi tens un "quartutxu" on pernoctar les nits d'enrampamenta mental i desesperació. Som la letrina on un cagarru com tu se sent com a casa, i això ens ompe d'orgull, si és que en tenim. M'alegra saber que els efluvis de merda que emanenm són del teu agrat, i això m'instigarà a seguir perseverant en l'embogiment i l'embotiment mental, que desenvolupo i desenvolupem a la FamíliaLee desde ja fa anys.
      Una abraçada ben forta pel meu Paki preferit, que tot i no vendre videos pirates, entèn de cinema costumbrista-surrealista com un autèntic cinèfil,a l'alçada dels de cine de barrio.
      Benvingut siguis sempre a la Cort dels Lee, Maka!!

      Eliminar
  7. JavaLee! tenim coses pendents al sector del camping a targassonne....jo estic en baixa forma per un dit, (pero de bars estic a tope!). D'aquí un temps em de treure aquesta espina!!

    Jajajaja!! no tobris al cap malalt!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ets en Jeferson, el blocador omnipresent? Et refereixes a la gran Proue? Has aconseguit que em suin les mans de cop i volta, vindràs a cal Crespo? Cuida't aquest dit, i compte amb mi per anar a volar al càmping!
      Salut!!!

      Eliminar
  8. Segurament faci acte de presència a cal Crespo, depenen com vagui la tarde del divendres!!jajaja!

    Ens veiem per allí!!

    Salut!!

    ResponderEliminar