domingo, 5 de febrero de 2012

OFERTA : CAN BRUGUERA SOTA ZERO!

Davant de tal aconteixement, la resposta de la gent ha estat massiva. Pel que acostuma a ser habitualment, Can Brugura avui semblava el mercat de la Boqueria. Potser la llum especial que tenen els dies de vent de nord, o potser perquè amb la baixada de les temperatures, m'ha pujat el fanatisme, avui els blocs de Canbru tenien una altra aparença. Avui lluien i et convidaven a ser tastats, i gràcies al tacte extradherent que hi regnava, fins i tot era possible d'assaborir l'èssencia de cada gest, cosa que hem agrait molt tots els allí presents.
Hi havia un ambient festiu, tampoc histèric, es percebia en l'entorn un aire de rebaixes, com si tothom fós conscient de que en la jornada d'avui no tornaria amb les mans buides, tothom corria en busca de l'oferta, avui hi havia oferta: SOL + VELCRO + ENCADENES A MEITAT DE PREU.
Jo, que no sóc massa ostentós, he optat, però, avui, per dos blocs del "racó del gourmet", perquè sí, perquè un dia és un dia, tu! Així, m'he endut cap a casa dues peces de kilo i mig. El primer ha estat TARANNÀ, que jo recomano reservar per ocasions especials com la d'avui. El segon, i potser sí, estirant més el braç que la màniga, en un acte d'inconsciència molt premeditat, he decidit anar de cara a pel plat fort, l'elegant obra del mestre Mutant Rossi, NATURAL MYSTIC.
No hi ha hagut temps per pensar, només per disfrutar, per compartir, per ensenyar i ser ensenyat. Malgrat i ser un dia molt fred, hi ha hagut un ambient calurós entre la gent. Cares noves i cares conegudes, algunes grates sorpreses, i una il.lusió encomanadissa a les mirades de la majoria de gent. Mans calentes i peus glaçats. Aire net i fresc, purificant cada racó, cada patata, cada romo, cada "pegue". Densos rajos de llum, tenyint d'ocre el gris verdós de la pedra. Mans picant contra roca, mans picant contra mans. Gent al voltant d'una pedra, pedres envoltant la gent. Equilibri i pau, què més es pot demanr en un dia així, potser que s'aturès el temps? Jo, personalment, he optat per demanar-me una birra, i la sort m'ha acompanyat de nou, feien 2x1.

Aquí penjo els videos dels dos blocs, salut a tots!!!4 comentarios:

 1. 2 clàssic per en javaleenot !!!!!

  salut


  dr.psiquiatric

  ResponderEliminar
 2. OOOOoooh Quina joia!
  ara em sap greu d'haver-m'ho perdut!, prou m'en guardaré de ser-hi la següent!!

  Bons blocs a la butxaca! Felicitats.

  Petitlee

  ResponderEliminar
 3. Felicitats! La veritat és que el clima era excel•lent en tots els sentits, com en el primer dia de rebaixes tothom hi era present, l’ambient era distès amb les típiques i divertides converses sobre la categoria de les roques. Finalment "en clau de vi" agrair la confiança depositada en la nostra bodega i els nostres vins, volia també fer saber que "el racó del gurmet" prepara una temporada plena de novetats de collita pròpia per als sibarites assidus al temple.

  Salut!

  Pd: Jajaja! Gràcies Javalee....però no crec que pugui estar mai a l'alçada de un mestre de la categoria d'en Mutenroshi!

  Víctor

  ResponderEliminar
 4. Kueka: Quin greu que em sap que no poguessis venir a Canbru l'altre dia, nosaltres disfrutant d'un GRIP incomparable, i tu patint una GRIP insuportable.Espero que ben aviat estiguis de nou en plena forma, i fem una sessió pel Santu.
  PD- Jo t'aconsello que vagis a la consulta privada del Dr.Targa, està una mica lluny i no la cobreix el "seguru", però acostuma a ser mà de sant!

  PetitLee: Efectivament, dues joies, i d'altres que encara has de conèixer, però de mica en mica, que si no t'ho ventiles tot, i ens fa molta ràbia, jejejeje.
  L'altre dia ho parlava amb en Jaume, hem de fer una jornada blocogastronòmica, tibades pel matí, graellades pel migdia, i rujades al vespre-nit.
  Guarda-te'n i no fallis el proper dia, un Lee ha de visitar el Santuari més sovint.

  Víctor: Les converses sobre categories sempre són divertides, i quan més seriosament ens les prenem, més divertides esdevenen."En clau de vi", també vull dir-te que ja frizo per fer aquestes cates que tan efusivament em proposes, i tanmateix et convido a decantar alguns caldos, de la petita i recollida regió de Summerhill, on provablement hi reconeguis, clares reminiscències micòtiques a rossinyol o rovelló, i un frapant i accentuat "buqué" a soletat i misticisme.
  Brindem per aquesta nova temporada, plena de joves vins, que de ben segur, esdevindran clàssics!

  ResponderEliminar