jueves, 1 de diciembre de 2011

TARGASSONNE: UN 1O!

"El Patri" dels Lee catant un capritxós dinàmic de 7c

 Un cap de setmana a Targa pot donar molt de si, tot depén de com hi vagis i amb qui. Jo vaig tenir la sort de pujar amb en Crespo, que darrerament està més encés que un llumí. Ell va encendre la metxa, i la resta de focs artificials els vaig posar jo. A primera hora del matí, en Teacher ja corria entre les pedres, enfollit i encostipat, esperant que arrivés la resta de gent. Jaume, Iker, Novo, i per sorpresa de tots, en Kueka i l'Alba, tots van anar sumant-se a la festa del velcro, una autèntica delícia. Durant el dia, però ens vam disgregar, com guspires enceses en busca de nou combustible que cremar. En Crespo i jo vam patir l'estranya abducció del Chaos, i suspito que els demés també. L'espectacle pirotècnic, però, va viure el seu moment més àlgid la nit de dissabte, coincidint amb l'aniversari del mestre Captaire (aquest cap de setmana "el Patri"), i el d'en Pol, que havia estat el dia abans, on a més de llum i colors, també hi va haver carn a la brasa i vinacu, riures, pets i grans dosis de confraternitat sota zero. També hi va haver tècniques de supervivència inèdites com "el braser tailandés", llegat ancestral de la família d'en Crespo, que ens va salvar d'una congelació segura, i que a mi, concretament, em va cremar un mitjó.
Desde aquí, i abans que se m'oblidi, vull enviar el meu més profund agraïment al gran Jaume, que a part de rebentar la Baleine, també es va recordar de deixar-nos la graella, 10 punts!!!
Podria escriure un post interminable, però preferixo que aquestes fotografies il.lustrint part del que va ser aquest cap de setmana, un cap de setmana en que més o menys tots vam rampinyar algun que altre encadene, un bocí de xistorra amb pà torrat, i unes quantes hores de solet i tacte diví, que ens van deixar l'agradable sensació d'haver viscut un cap de setmana com 10 mana!!!

Crespo atravessant el cor d'aquest bonic 6c
En Jaume planxant la Baleine, olé tu!

La mirada d'en Chacho sembla dir " je veux una hienne"

Sobren les paraules...

Espectacle pirotècnic la nit de dissabte

Aquí també sobren les paraules...

En Pol i la Gladis, FELICITATS ANIMAL!!

Tornen a sobrar les paraules...

ANYS I ANYS, PER MOLTS ANYS...(E i P)

El fantàstic "braser tailandés". Bravo Crespo!

En Pol s'estira tant com pot en aquest curiós 6c d'envergadura

A muerte Alba!!!

Tailàndia & Tsunami

Cada moment és únic. Has escalat, has aprés.








En Pol destrossant La filosofia del caos, enhorabona petit!!!

Abans d'acabar el post voldria felicitar a un mestre, que ahir va aprendre coses noves sobre ell mateix i sobre la vida. Ahir a les set de la tarda, una nova vida entrava a formar part de la família. Deu ser preciosa, tan petita i tan delicada, vulnerable com ho som tots i forta i valenta com els seus pares. Felicitats Teacher, felicitats Núria, i sigues BENVINGUDA MAGALEE, benvinguda a la Família!!!

JavaLee

5 comentarios:

  1. Com es troba a faltar tornar a estar amb La Familia ... a casa ... a Targa ...

    Però s'haurà d'esperar, els nadals i la moquerola ténen preferencia ...

    Salut i Ruman Style!!!

    ResponderEliminar
  2. Rumaaan! a tu també se t'anyora, trobem a faltar el teu insistent "i tant!" que justifica qualsevol acció de la família, del tipus que sigui. Vius a tocar del Santuari, crec que algun dia podries plegar la corda (traidor) i agafar el matalàs per trencar-ho tot amb la Família.
    Sempre ens qudea allò de "vuelve a Canbru por navidad", i si no ens veiem aquesta nit, al pase de "Le Coeur", jo no vaig venir a Fonten, físicament, perquè de COR, vaig estar amb vosaltres!!ooooooohhhh

    Ens veiem després Ruman, una abraçada petit!!!!

    ResponderEliminar
  3. felicitats sr.padrazo teacher !!!! gran finde !!!!

    el patriarca de la noche !

    ResponderEliminar
  4. Crespo:

    FELICITATS MESTRE!!! i benvinguda a la família Magalee!!

    ResponderEliminar
  5. ara escaleu amb gitanos venedors de matalassos??

    ResponderEliminar