lunes, 19 de diciembre de 2011

DESTAPANT LA MOLSA

Max, el casigador dels flash atempts

Genci, l'incombustible home elèctric dels mil pegues seguits


MAXimitzant la presició en un salt a dos mans

Creiem que té gens dels Lee, les faccions facials i el geni així ho indiquen
El professor foll, inventor de les mil variants a la placa TeacherLee
Ineludible la presència del gran Puji, com sempre "a matxet"

Gràcies a tots per ser allí, compartint esgarrapades i crits, fent realitat idees, somiades alguan nit de febre, donant tant o més del que vau rebre, només pel plaer de fer-ho. Repetim sempre que volgueu, queden tantes rondes de bloc per brindar...que només de pensar-ho ja em tornen a suar les mans. Ben aviat una nova entrega. Santuari style, destapem la molsa!!!

4 comentarios:

  1. va ser un bon dia d'escalada, i per a nosaltres un nou parc temàtic on passar-hi moltes hores de diversió!! Oi tant qque repetirem!! gràcies a tots els presents!!

    Makz!!

    ResponderEliminar
  2. Doncs ni t'imagines la de pepinos que encara us queden per veure, i els que encara estan per venir, amagats sota la molsa, i que potser vosaltres destapareu. El proper dia que hi torni ja us diré algo, primer hauré d'esperar que se'm posin a lloc els ronyons, el putu Maasai em va posar les piles, ja ho crec si me les va posar!!!!
    Salut Makz (jo ho haguès escrit amb X), fins aviat!!!

    ResponderEliminar
  3. Putus drapaires!!!! Malparits!!!! Com sempre enveja que tot i ser molt sana de deixa que no pugui treure'm del cap l'expressió "Que cabrons!!!".

    Tullits! algún dia em deixaràn lliure per poder venir a rebentar-ho tot!!!!

    Ruman Style!

    ResponderEliminar
  4. Ruman, fins que no demostris que t'has desenganxat de la corda no et deixaran sortir. Tanta corda t'està fent malbé el cervell, o el poc que et quedava.
    Saps a qui direm tullit oi el dia que tornis? ho saps?

    ResponderEliminar