viernes, 20 de mayo de 2011

CONTACTES AMB EL MÉS ENLLÀ

Jaumet seguint les instrucccions del Teacher i del Rappél
Alguna vegada ja m'ho havia comentat " en ocasions, mentre estic concentrat intentant entendre un bloc, connecto amb el Rappél a nivell còsmic, i em fa fer coses estranyes...". Segons el Teacher, inventor de la tècnica esclero, aquesta va arribar fins a ell a través de l'espai, enviada ni més ni menys que pel putu Rappél. Mai havia vist ningú pujar per una placa amb l'anvers del peu, fins que en Teacher va solucionar l'entrellat del, fins aleshores, inaccessible Neurosis, fent ús d'aquest recurs, i obrint el camí a tot el col.lectiu que havíem estat invertint hores en aquell bloc.
Ahir, uns quants mesos més tard, va tornar a protagonitzar un acte d'il.luminació, una nova connexió amb el més enllà, mentre provàvem aquest bonic bloc de CanBruguera, molt a prop del Cèrvol. No hi havia manera d'aixecar el cul, les il.lusions s'estaven esfumant, i tot feia pensar que seria un dia més de Komando Basura. Però de sobte, després que l'Eric fes dues calades del seu tabac humit, el trànsit el va posseïr, i asseient-se davant la pedra digué: "el Rappél m'ha dit que si posem la cama dreta així serà més fàcil...". En Jaume i jo ens vam mirar perplexos, no enteníem res, inclús crec recordar que vam riure com dos incrèduls ignorants, però era sens dubte una bona idea, i també el mètode. Tres pegues més tard resolíem el díficil pas inicial, i fèiem realitat aquell bonic bloc avui anomenat Rappél.
Gràcies Teacher per ser tan foll, segueix fent coses estranyes i no deixis d'il.luminar-nos!!!!
Aquí teniu un video, com sempre en HD i d'allò més professional: Video Rappél 7b 
Can Bruguera RAPPÉL 7b from Secretaria Lee on Vimeo.

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII are the champions!

13 comentarios:

  1. josue no look a video !!!!!

    ResponderEliminar
  2. Clica sobre video rappél cafre!!!

    ResponderEliminar
  3. El video es espectacular!! tot hi que no correspon al bloc que s'esmenta!

    ResponderEliminar
  4. Disculpeu no entenc res, jo quan ho miro desde casa el veig, en tot cas, si el video que apareix, tot i no ser el que jo vaig penjar, és espectacular, doncs a prendre pel cul, que es quedi aquest, el que jo havia penjat, no deixa de ser el típic video insuls i reiteratiu d'un mandril encadenant un bloc, i d'aquests ja n'hem vist a patades.
    Miraré de solventar-ho però no m'hi escarrassaré gaire, que ja fa pudor.

    ResponderEliminar
  5. tu on has apres a escalar ??? en un psiquiatric???


    el captaire !

    ResponderEliminar
  6. Mètode made in TeacherLee, sense comentaris!!!!Aquest noi apunta maneres, en menys d'un any ja s'ha tret de la màniga dos tècniques, a priori absurdes, però molt útils, absolutament llunàtic, si vols també de psiquiàtric, però sense ell encara estaria amb l'anus enganxat al crashpad.
    Really really INSIDE, no troles, we use the truth.
    Mazapan style, I'm lovin' it!!!!

    ResponderEliminar
  7. Ja fa dies vaig veure el mateix bloc fet amb el mètode EsKroT, fet així s'hauria de decotar a 4+.

    ZINGAROS GO HOME!!!

    ResponderEliminar
  8. Jove Zingaro, poc importa si ho vas VEURE FER amb un mètode diferent, o si et fa l'impressió que així és 4+, tots sabem que del 4+ al 7b hi ha un matís quasi inapreciable. El que és realment trascendental del teu comentari és amb quina seguretat i fermesa afirmes que caldria decotar un bloc que ni tan sols has provat, per no dir fet. Arrivats a aquest punt, un humil servidor només pot donar-te la raó, advertin-te, però, que seria bo que reflexionessis i pensessis una mica les coses, abans de dictar sentència.
    Amb tots els respectes, que la merda t'acompanyi.

    ResponderEliminar
  9. Mestre Shao, en Zingaro té raó, és 4+/-.... és que les ànsies de protagonisme em van guanyar. Disculpeu-me, oh mestre, però és que vaig creure que així potser aconseguiria sortir a la revista Chápame delux o que em patrocinaria Telecinco.
    Ara mateix em posaré a llegir el capítol 6è del llibre sagrat d'en Norman Wii, "Tratado sobre cerdos de recebo y la sobregraduación".
    WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    ResponderEliminar
  10. Avui m'he llevat confós, el llençol tacat i un solitari rajolí de caca que es perdia més enllà del tormell. Em sentia tou i enmarronat. Què puc fer? va aixeca't, engega l'ordinador i entra al blog de la familia lee que segur que t'acaba d'enfonsar . . . I si senyor, torrents de llàgrimes s'han desencadenat al veure Rappél, quina bellesa morfològica, rumor paralímpic, quina èpica, moviments a l'estil borderline, a l'estil Teacherlee. M'he assegut a terra despullat davant de la pantalla encara amb els ulls humits, i amb la imatge passant a càmara lenta he anat imitant i mimetitzant cada gest i moviment de Rappél. He acabat defecant i vomitant alhora en una explosió de joia.

    ResponderEliminar
  11. Javalee t'has rilat com un autèntic maricón. Els fills de can bru et jutjaran. El càstig serà sever.

    Maka.

    ResponderEliminar
  12. Apreciat Paki Mellao,el meu desig per venir a la barbacoa era tant potent que quan vaig arribar a casa, després de parlar amb en Kueka, vaig començar a gumitar i a tremolar com un yomfa. Tot el meu cos estava empapat d'una suor freda i repulsiva, no podia aturar el neguit que em causava imaginar com de gran seria estar vora al foc acompanyat del teu càlid somriure.
    El patiment va anar in creicendo. Els nervis, fruit de la gran emoció que em provocava, saber que havia estat convidat a la teva cabanya, aquell racó de món del que mai saps quan ni com en sortiràs, varen torturar-me tota la nit. A l'endemà, el dia X, vaig despertar-me sabent que no podria venir. Estava molt afeblit, febril, no podia ni anar al lavabo, no recordo molt bé què va passar, tinc llacunes mentals, peró només sé que quan vaig tornar a recuperar el coneixement, a terra, just al costat de la tauleta de nit, hi havia descansant un cagarro en forma de bust, la teva viva imatge feta de caca que em mirava tendrement, un trocet de la teva ànima m'havia vingut a vetllar. Ho vaig interpretar com una senyal (visual i olfactiva).
    Així doncs castigueu-me fills de canbru si voleu, jutjeu-me per no comparèixer a l'akelarre de la torrada amb allioli, però sapigueu que esteu davant d'un home innocent, que us venera i us respecte, i que cada matí prega per vosaltres desde la taça del wàter.

    ResponderEliminar
  13. eiii, sou brutals, el javalee deixa molta emprenta en tot allò que fa, i els altres sense saber-ho es veuen induïts per la intel·ligència que desprèn cadascuna de les seves sàvies paraules. Javalee, jo et nomeno gurú conceptual de la família lee, un shaman-shoarma del dark side....el petit del baix maresme.

    ResponderEliminar