viernes, 20 de mayo de 2011

Les mil batalles perdudes en nom de mil barbacoas familiars

Després de mil batalles perdudes. Avui n'em tornat a perdre una, el camp ho demostra, el silenci de la desolació té prou paraules sordes per a explicar el que no fa tant aqui es va lliurar de mà dels soldats més temeraris, valerosos i qui sap si a vegades, fins i tot incompetents.
Però no importa perdre batalles quan ja fa temps que s'ha perdut el seny, la vergonya, la reputació i la demència.
I es que, quan la demència i la incensatesa van agafades de la mà i orquestrades per una mateixa família, es que són tan agudes que poden ser en qualsevol moment molt aprop de la més esperada il.luminació.
Mentre aquest moment no arribi, caminarem junts, perduts en la foscor, realitzant estèrils intents de crear allò tant sublim que ens solucionarà la incansable recerca de l'aterrador món d'allò desconegut.
Treballem en l'absurd per a reivindicar l'anonimat de la transcendència i la relativitat de la importància dels valors.
L'absurd és la crítica i la mofa més dolorosa a ulls de qui l'asumeix com a tal, enfonsant-se en l'ofensa, la ràbia i l'odi.
Però és també la màxima demostració de la grandesa per al que sap llegir el que hi està escrit entre línies, extreient saber d'alli on no n'hi havia, o si més no, lluint un gran somriure davant de la incertesa, la ignorància o la incapacitat.

UN GRAN SOMRIURE.

5 comentarios:

  1. Més que batalles el que és perd principalment en aquestes barbacoes és el NORD (Neutralitat-Ordre-Respecte-Dignitat).
    Ja espero emb candeletes l'hora de transformar-me de nou en El increíble lanzador de cuchillos, a veure si aquest cop també hi ha sort.
    Segueix escrutant Japan, segueix endinsan-te per les clavagueres en busca de la llum, però recorda que allí abaix només hi ha merda, tanta com dies i culs hi ha. Bona sort Rata, sé que al final ho aconseguiràs, empapat en un cocktail a base de caca i orins, abatut per una veritat decevedora, però orgullós d'haver-ho intentat, i no ho dubtis ni un instant, jo seré al teu costat, tota la família hi serà.

    ResponderEliminar
  2. amen !!!la familia estara present !

    ResponderEliminar
  3. una pregunta? que fa akell mirall a sobra e la taula????

    al talego tots !!!!


    kueka

    ResponderEliminar
  4. Crespo:
    Aviat! hi haura una nova batalla on hi hauran demostracions de llançaments de gavinets! espero que tornis a fallar de nou, i que en qualsevol cas jo deixi de ser el blanc! jajajajja
    Sobretot que no faltin malabars ni vi. el del castillo del remei! si pot ser!
    Ho aconseguire Javal!! tots ho farem!! perquè: YES WWWWWIIIIIIIIIIII CAN!!!!
    PD: el tema del mirall es cosa del vidrier de sants... perguntes al respecte els hi heu de formular i dirigir amb molt de compte i respecte al esmentat subjecte o la furia pot caure sobre els vostres caps (buits).

    ResponderEliminar
  5. Sort del rellotge i de l'Àngel de la Guarda!!!

    Avui és la Cadira, demà pot ser la casa sencera ...

    Només us demano una cosa, per la propera IMATGES!!!!

    ZINGAROS GO HOME!!!

    RUman STYLE

    ResponderEliminar