sábado, 30 de noviembre de 2013

DES-TENSION ( Natural is better )

The King of Jambon deixant-se els dits com autènic pernil dolç en un 6b de calvos
Ja fa temps que el ressó del metall contra la pedra s'ha deixat d'escoltar al bosc de Canbru. Les marques d'aquell animal ferit, però, desgraciadament romanen i romandran en blocs que han quedat oblidats, només pel beneplàcit d'un insignificant i mediocre personatge que seguint el seu limitat instint va optar pel ruín i poc interessant mètode de l'escarpa i el martell, per al final ni aconseguir pujar per la majoria de les pedres que va intoxicar amb la seva malatia terminal.
Entre aquests blocs n'hi ha un, que havíem estat provant abans de la talla i que sempre s'havia mantingut com un repte d'aquells que saps que algun dia s'arribarà a realitzar.  Va ser batejat amb el nom de HighTension i seguint el mètode de l'escarpa es va aconseguir fer. En aquell moment ja es va parlar molt del tema dels picats, crec que el suficient.
Però nosaltres seguíem tenint la certesa que es podia fer mitjançant un mètode completament natural, només calia esperar el moment d'inspiració. Aquest moment, a la fi, va arribar divendres passat, després de molt de temps, i què importa el temps, quan tens la sensació d'haver topat amb la veritat. Els dèus del Santuari saben que s'ha fet justícia, malgrat que el rastre dels qui no van creure en l'impossible perduri per sempre en forma de cicatriu, cicatrius que evidencien que el neci només creu en les seves limitacions.
Aquest bloc està dedicat a tos aquells que un dia van mirar aquesta pedra amb els mateixos ulls que jo, a tots aquells que els mou el respecte i la verdadera superació.
Potser caldria que de vegades ens separèssim uns metres de la pedra, pensèssim en el què estem fent, destensèssim les mandíbules i intentèssim fluir una mica, jo el primer!

Salut!



DES-TENSION from Secretaria Lee on Vimeo.

3 comentarios:

  1. Felicidades por el encadene yo lo había probado lanzando pero lo dejé de probar así ( m parecía imposible) y m dediqué al otro método , no sabía q fuese picado volveré a retomarlo pero no creo q cambie mi pensamiento muxa coordinación grande " Lee" sorry no se tu nombre.

    Nacho.



    nacho

    ResponderEliminar
  2. estic meravellat!! cada dia que passa flipo mes amb el que feu tots plegats, fa poc que conec la zona, i des del primer dia que vaig recorrer les seves joies, no he anat a passejar a cap altre puestu. M'encanta probar les vostres linies i "inmolarme" dia rere dia, sou grans, seguiu aixi. Sobre el pica pedrer no dire gran cosa, simplement que desitjo que se li pudreixi tota l'herba.

    ResponderEliminar
  3. Mira que estic acostumat a escalar i grabar videos amb vosaltres pero aquesta vegada t'has cober de gloria.
    PD: hem de trobar a aquest avi que paseja per canbru buscant pinyes calçarlee uns gats i fer un autentic video de la vieja escuela. Es l'amo

    ResponderEliminar