martes, 5 de noviembre de 2013

Canbru: ONLY CLÀSSICS, ONLY COGOMBRES


Això no és normal...




La tardor ja ha arribat a Canbru. Bolets i domingueros, blocs i domingueros, aturats i domingueros. Comença la temporada del cogombre maresmenc, i què millor que encetar-la en companyia d'alguns dels integrants del Komando Basura. 
L'immens Jaume, mestre boletaire, que tornant del seu periple per Fonten ens va brindar l'oportunitat de compartir un dia per l'embullat Santuari, descobrint-nos un ocult univers micònic i guiant-nos fins a una vella zona sagrada, farcida de cogombres. 
No haguès estat el mateix si el Ranger d'Argentona no ens haguès acompanyat. Dotat d'un finíssim olfacte rastrejador de blocs i dones en zel, el gran Puyi, va pilotar la nau en tot moment, aludint com sempre a la verge Maria, en els moments crítics, i fent possible que en un dia com el d'ahir ens plantèssim cara a cara davant de la imponent i majestuosa Electrobira.
Va ser un dia intens, seguint el rastre llampant del rossinyol i dels descarats, però difícils de trobar, cogombres maresmencs. Creuant-nos tot sovint amb el llastimós rastre del desatinat domiguero, caminant sota les constants batzegades d'un implacable vent, que ens tallava la mirada i ens arrancava l'esperit, bufant amb contundència, esborrant el nostre rastre, callant les nostres veus, apoderant-se de cada racó del bosc, clamant amb despit i behemència, la tardor ja ha arribat a Canbru. 






ONLY CLÀSSICS, ONLY COGOMBRES from Secretaria Lee on Vimeo.

6 comentarios:

  1. "Delicies"de sector... on amaga lines com vos dieu old school...espero que el gran Mestre bolataire t' hagués endinsa't fins a peu de BOLT THROWER...si es aixi ,disfruta-la com vareig fer jo al seu dia....
    A vegades tinc la sensació que el món s’ha aturat ,però no es aixina...
    No Guts, No Glory!

    http://www.youtube.com/watch?v=Upx8cBgXNfI&list=TL4s2gRljQzGwoLKvYKO7US8ZC8a1TjDnw

    ResponderEliminar
  2. Brutal, a la fi he encaminat les meves passes fins aquesta deliciosa fracció de bosc. Evidenment que en vam agenollar devant de la tantes nits imaginada BoltThrower, una putannada. Ara només ens queda anar-hi plegats, necessito el teu matxet per obrir-me camí, ningú com tu es coneix millor el santu i els seus secrets.
    Millora't, espero que t'hagi fet gràcia veure la electrobira, a mi me'n va fer molta, sobretot abans d'arribar a dalt de tot. La propera vista la farem junts!
    Sempre teu, Javal.

    ResponderEliminar
  3. ultimament veig que el sector de sempre ha quedat ''oblidat'' per donar pas a velles glories enterrades sota tonelades de molsa i liquen i a noves joies també per descobrir .com deia el meu avi: los viejos roqueros (persones que pujen roques) nunca mueren, aixó fa que tingui suors freds a les mans només de pensar en la de pepinacos que hem queden per veure i encadenar.

    ResponderEliminar
  4. desde el sofa i depresiu em cauen les llagrimes de veure els cogombres que hi han pel santuari , nomes puc resar per algun dia poder enfilarme per alguna daquestes joies , cosa que ara mateix no puci em menja el cap , ja que soc fumador compulsiu i estic acaban un master de videos del vimeo.... soc FA n1 del komando basura!
    ROMOCOP.

    ResponderEliminar
  5. un tiro en la nuca ...te daba yo

    ResponderEliminar
  6. Amic que pateixes depressió, llegint el teu comentari he pogut percebre una mancança o buidor que necessites omplir amb urgència, donat que he tractat a molt figaflors com tu, jo et recomanaria que en comptes de somiar amb els cogombres provessis d'introduir-te'ls per l'anus, no d'un en un,sino de tres en tres. Paral.lelament, també et recomanaria que miressis de contactar amb el que tira trets per la nuca, jo crec que se t'està insinuant.
    En fi per a qualsevol qüestió resto a la vostra disposició per un mòdic preu.

    ResponderEliminar