martes, 17 de septiembre de 2013

TSUNAMI CHARLIE 7c+/8a!!!!

Diumenge, 8.30 del matí, sona el despertador, m'incorporo del llit mandrosament, miro per la finestra i comprovo que la maledicció encara em persegueix: està plovent. Tot i així, decideixo no fer-me enrrere i assistir a la cita que tinc amb en Teacher, fa molts dies que no escalo, tot l'estiu podria dir-se, m'haig d'arriscar.
Quan surto de casa l'Eric ja m'està esperant, disposat a trovar la clariana, animat a viatjar sense la certesa de poder escalar.
El Maresme està impossible, i decidim tirar cap a Sava. Durant el camí l'Eric m'explica que l'altre dia van estar-hi apretant amb la tropa, repetint vells coneguts i provant un nou bloc, obert recentment, durant l'estiu de 98, pel mestre Kueka. Es tracta d'un bloc 5 estrelles, situat més enllà de la pedra del sacrifici, batejat amb el nom de Tsunami Charlie. Segons va dir el mestre Kueka, deu estar rondant el 7c+/8a i és un autèntic table noite. Noto que les mans em comencen a suar, i reso perquè a Sava no hi plogui.
Miraculosament al bosc de Sava no hi plou, com a la Panxa del bou, però com que no volem fer resina ja ens està bé. Anem escalfant i posant els dits a tò, Tsunami Charlie és l'objectiu, de moment no té cap repetició i estic decidit a fer-ne la second ascent onsay al flash attempt.
 Mentre escalfem apareix en JB amb la família i uns amics, de passeig per Sava, no duu peus de gat però tot i així ens recomana que provem un esplèndid bloc de picats sobre l'arenisca tan sòlida de Sava, que molt amablement ens flasheja, però que finalment no aconseguim resoldre, caldrà tornar amb l'escarpa.
Finalment arriba el torn de petar la joia. En faig una primera lectura visualitzant els moviments i tocant les preses amb els ulls tancats, respirant profundament. Una vegada ho tinc clar netejo els cantos claus, ínfimes regletes i romos sorrosos, no vull sorpreses, tot ha d'estar perfecte. Acte seguit, l'Eric m'explica com va i el faig onsay, després de varios pegues.
El bloc és una putannada, felicitats mestre!!!! Gràcies a tu, ara Sava té un nou bloc brutal, vull aprofitar aquest regal duríssim que ens has fet per agraïr-te la teva dedicació a aquesta disciplina, el teu aplom, per ser just, insobornable i tenir el dò de l'encert pel que fa a cotacions i mètodes.  Tot plegat, esperem que aquest 7c+/8a brutal esdevingui un motiu de pes per deixar-se caure per aquest bosc; el recomano a tothom que tingui ganes d'apretar de valent (podeu veure le method, que jo vaig trobar, al video).

Aquí penjo el video d'aquesta última creació del gran Kueka: Tsunami Charlie.



Tsunami Charlie from Secretaria Lee on Vimeo.

12 comentarios:

  1. Parece bueno, todos los bloques made in kueka siempre son joyas, habrá que irlo a probar.

    ResponderEliminar
  2. jajajajaja, bo, bo, no vau fer el bloc que us vaig flashejar!!! ja us ensenyaré el metode, (per qui no hi arriba s'ha de picar una mica més...home!!!!)jejeje,
    Brutal el Tsunami Charlie, sobretot el top...baixada de pantalons cinc estrelles, dels bons!!! jajaja
    Cuideu-vos animalons de bosc
    Ara que retorna el bon temps... A FUSTIGAR!!!!

    JB

    ResponderEliminar
  3. Si, sin duda los bloques M.I.K (made in Kueka) tienen sello propio, aunque también habria que ser justo y decir que los que abrió antes del accidente tienen mucha más calidad e imaginación. El grado de disminución que le ha quedado después del exceso de ácido de aquella fatídica noche . . . es evidente que ha hecho mella en sus planteamientos boulderianos, y no lo digo por sus macabros juegos de piernas cuando manos evidentes que no sirven para nada se convierten en empeines imposibles . . . y a uno solo le queda bajar la mirada y tratar de animarlo. Bien, un boulder table noîte durítico durítico

    ResponderEliminar
  4. segueixo veient que els ''alts carrecs'' la familia tornen a sortir del cau despres de la epoca de reproducció i cria y seguixen en la seva línea del rollo estrella damm allà on van tionfan. MOLT GRANDE JAVALE!!!! no apto para niños

    ResponderEliminar
  5. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  6. ni 7 ni 8 ni el bloc l'he obert jo panda de tarats...no amb podeu deixar tranquil n'hi per vacances?

    ResponderEliminar
  7. Joder que chasco, ayer hice este bloque y la verdad es que no me pareció tan duro, pero me lo había apuntado de 8a, y ahora le estaba enseñando el video a un colega y veo este comentario. no entiendo nada!!! Tu siempre decotando mestre,jejejeje!!
    Kueka qué grado tiene el bloque? De que me lo tengo que apuntar? Por cierto muy bueno, felicidades!!

    ResponderEliminar
  8. Pues ya ves . . . esta maravillosa línia siempre la había tenido asociada a los aperturistas locales. . . de todas formas, aunque no sabia el grado y no te conozco personalmente, felicidades Klueka.
    Ah, y para mi, de 8a no baja, es más . . . diria que este bloque salió reseñado en Chápame Delux, o quizá era Escalar . . . . tendré que meter mano en la hemeroteca. Un saludo

    Rafa Medina

    ResponderEliminar
  9. Este comentario no ha sido eliminado por el administrador del blog

    ResponderEliminar
  10. El administrador de comentarios ha sido eliminado por este blog

    ResponderEliminar
  11. Esta eliminación ha sido ejecutada por el MacAdministrador de este BurgerBlog

    ResponderEliminar
  12. El administrador del blog ha sido encontrado muerto en un párking de camiones,con los pantalones y los calzoncillos por los tobillos. Según el informe forense, ha sido brutaumente asesinado mientras practicaba una limpieza de sable a un gordo camionero que todavía no ha sido identificado.
    Para más información dirijanse al MacAuto.

    ResponderEliminar