lunes, 15 de octubre de 2012

FONTAINEBLEAU DO MEU CORAÇAO

Amb el seu metre i mig rebentant lances que ni el Fernando Romay...

L'única foto a la que no surto afavorit...

Jeferson, decisió i lluita, i un sol objectu: Planxar pepinos.

Al mateix bloc d'abans, donant-t'ho tot, llepant la pedra.

Purasangre: filosofia purista, integritat i peus a terra. Un senyor.

Jeferson al borde de un ataque de nervios...sempre han de quedar deures!!

Campanazos nocturns, Uri fulminant L'Oasi, amb la lluna plena de fons.

En Senglaret, de força inhumana, deformant els romos de La Clau, excel.lent bloc.
Afterhour a Can Isatis, fiesta loca amb Dj.TripiBrutal lance a dos mans, TIC TAC, divertidíssim!

Overbooking al cotxe, viatge de tornada complicat, "cadascú lo seu". De bon rotllo...

Kueka i Marver controlant l'hora de sortida del nostre vol de tornada. Bacardi airlines.

A més afegeixo unes boniques imatges, aquesta perfecte exccució, a mans d'en Maraver, d'un bloc que molts van provar, però que a pocs vaig veure fer. El contingut d'aquest video pot ferir la sensibilitat d'algunes persones, abstenir-se de veure'l aquells que tingueu problemes d'autoestima, i el que sempre es recomana, no ho provin de fer a casa,  senzillament és ciència ficció...


7 comentarios:

 1. Es nota ke es samba .....porta el ritme a les venes... Mentres soni la samba ke la festa no pari!!!

  Salut familia.

  Dr.campanazo.

  ResponderEliminar
 2. Quin pegazo Maraveiro!!! Per cert m'ha arribat la notícia de que aquest cap de setmana el Kueka va encadenar Psoas Mole al flash, felicitats bou!!!

  ResponderEliminar
 3. jo el vaig veure amb 17 anys (i cabells) foten-l'hi pegues....

  ResponderEliminar
 4. "El camino del hombre recto está por todos lados rodeado por las injusticias de los egoístas y la tiranía de los hombres malos.
  Bendito sea aquel pastor que, en nombre de la caridad y de la buena voluntad, saque a los débiles del Valle de la Oscuridad. Porque es el autentico guardián de su hermano y el descubridor de los niños perdidos.
  ¡Y os aseguro que vendré a castigar con gran venganza y furiosa cólera a aquéllos que pretendan envenenar y destruir a mis hermanos! ¡Y tú sabrás que mi nombre es Posas , cuando caiga mi venganza sobre ti!"

  Dr.Mole

  ResponderEliminar
 5. La obsessió del Kueka per aquest bloc, que tampoc és tan espectacular, nomes és comparable a la obsessió que gastava ell mateix pels cubates, ara farà un parell d'anys. Va ser deixar l'acohol i començar un llarg procès de deintoxicació a una masia de Bourgmadamme, casualment a tocar de Targassone. Inacabables nits de diarrea i campus, cigarretes i entrepans de sardina escabetxada, penosos jorns "mendigant" a peu de bloc, entomant escupinades i pedrades al clatell. Em consta que ha estat dur, que ha hagut de sacrificar moltes hores i cabells, però finalment ha aconseguit sortir per dalt d'aquest bloc, que repeteixo, tampoc és tan espectacular i està suposadament inflat,però que tot i així, mereix un hip hip hurra, i un menoi tu si que en saps.
  Ara, si la lògica no em traeix toca tornar als cubates, així doncs, ànim, fetge, i si vols una recomenació, fes-te'ls d'aigua del carme, a la meva àvia li sentava de fàbula.

  Dr.Targa

  ResponderEliminar
 6. Posas mole es 8a . Perdoneu pero algu ho havia de dir...

  ResponderEliminar