jueves, 9 de agosto de 2012

Veus del passat . . .


Cuando los niños nazcan viejos . . . el padre no se parecerá a los hijos, ni estos al padre, el anfitrión no apreciará al huésped ni el amigo a su amigo y no se querrá al hermano como antes. Despreciarán a sus padres apenas se hagan viejos y los insultarán con duras palabras, cruelmente, sin advertir la vigilancia de los dioses  - no podrían dar el sustento debido a sus padres ancianos aquellos cuya justicia es la violencia-, y unos saquearán las ciudades de los otros.  Ningún reconocimiento habrá para el que cumpla su palabra, ni para el justo ni honrado, sino que tendrán en más consideración al malhechor y al hombre violento. La justicia estará en la fuerza . . . y no habrá vergüenza. El malvado tratará de perjudicar al más virtuoso con retorcidos discursos y además se valdrá del juramento. La envidia murmuradora, gustosa del mal y repugnante, acompañará a todos los hombres miserables. (aquest text té  gairebé 3000 anys i tracta del futur on ens trobem).

5 comentarios:

  1. Aquesta cultura fonamentada en l'egoisme i la traició és l'autèntica amenaça nuclear, l'ona expansiva de la qual crema, fisura i arrassa societats i continents sencers, que queden contaminats per una densa boira de cobdícia, corrupció i despreci per tot allò que li és aliè, sense que ningú hi faci res o hi pugui fer res.
    Un text revelador de fa 3000 anys descriu de forma explícita el nostre món actual...mira que som cafres, però és clar, s'ha de mirar cap al futur,si és que decidim mirar cap a algun lloc, i no prestar massa atenció a les veus del passat.
    Sàvies paraules, estúpida realiat.

    ResponderEliminar
  2. Aquí deixo un enllaç on es pot observar un dels moments culminants de la cultura occidental, un fruit valuosíssim de la Il.lustració promoguda durant el segle XVIII fins als nostres dies, una demostració que aquelles fites aleshores només somiades avui són una realitat. Si no mirem al passat per saber de què estem fets ni prestem atenció als detalls entre les deixalles històriques aquest és el futur que veig, el nostre present.

    http://www.youtube.com/watch?v=6Udcvu6aAJE

    Lee, T.

    ResponderEliminar
  3. No hi han paraules . . .

    http://www.youtube.com/watch?v=qq8zFLIftGk&feature=related

    Lee, T.

    ResponderEliminar
  4. amfetamina ?????????? podria ser !

    ResponderEliminar
  5. LSD?

    http://www.youtube.com/watch?v=X7vlEq8YSaw&feature=related

    ResponderEliminar