viernes, 3 de agosto de 2012

SE BUSCA

"No s'ha vist . . ."
"No passa res . . ."


Algú l'ha vist?

Puji torna

5 comentarios:

  1. Pel que sembla ha tornat a desaparèixer, potser eclipsat per l'ombra d'un projecte de formes femenines, potser per assolir alguna etapa inacabada del camino de santiago, o potser, i segurament sigui la hipotesi més encertada, s'ha enrolat al SINSI BIKE CLUB, una secta d'escaladors de postal, que així que poden, pengen els gats i surten a fer rutes nocturnes per la serralada litoral, nuus i amb bicicletes amb components galàctics i sense sillín. Circulen sense llum seguint els rastres d'oli que van deixant els que tiren del pelotón.
    Endavant Puji, pedala i ves fent botets així que ho creguis convenient, regalima tant com puguis, que nosalytres des d'aquií t'enviem el nostre suport, tot sabem que aquest ha estat per tu un ANUS HORRIBILIS.
    Fins aviat Mesies, gran carnicer del metall, ets un referent per la Família, ho estàs fent molt bé!!!

    ResponderEliminar
  2. segur que torna per nadal!!!!

    ResponderEliminar
  3. Ei penya! No sé si pot ser una pista, però l'última vegada que vaig estar amb ell, ara ja fa molt de temps, el vaig sentir refilant no sé què de Hare, hare, hare rama,hare, hare, hare krisna.
    Salut Família!

    ResponderEliminar
  4. . . . interessant, entra en joc la opció de que l'hagi captat una secta, o putser que ell n'hagi creat una . . . quina bogeria, no? Diuen que ara va tot el dia amb moto amagat sota un casc futurista full flama ensenyant la butifarra per Argentona i per Mataró quan es fa fosc . . . S'està forjant la llegenda, en Puji es multiplica, l'han vist per tot arreu menys blocant . . .

    ResponderEliminar
  5. Que si en Puji està per aquí, que si en Puji està per allà, que l'han vist fent això que l'han vist fet allò, però a ningú se li ha acudit pensar que en Puji és, potser, un espectre, una imatge que apareix i desapareix, tipus la verge de Lourdes, les cares de Belmez o les putes de carretera. Jo proposo trucar a Cuarto Milenio y explicar-los el cas, potser encara en treure'm calès. Ja ho estic veient: "...un escalofriante caso, el mesias del Maresme, siempre rodeado de niñas y deudas...".
    En fí, se'm posa la pell de gallina, tot això se'm escapa, és tope fort vale?

    ResponderEliminar