miércoles, 14 de marzo de 2012

IN MEMORY TO JEFERSON LEE

Mutació i degeneració al Castell del Remei
Hi ha moments de "subidón" i n'hi ha de "bajón", aquests darrers acostumen a venir acompanyats d'alguna lesió, de vegades física i de vegades psicològica. El que també és veritat és que després d'un "parón" obligatori, la motivació, igual que els kilos, puja exponencialment, i és el moment en que molt sovint patim alguna mutació. Aquest és el cas d'en Jofre, un jove aturat, que porta blocant mesos i mesos sense parar, coneixent gent i zones, i deixant la seva emprempta allà on va, generalment en forma d'orins. Durant l'últim sopar, on no hi va haver cap Judes, fins que es van complicar les coses al bar, en Jofre va patir l'efecte Lee, una transformació fisico-mental, que ja no podrà treure's mai del damunt. En tot cas des del si de la Família Lee, volíem transmetre-lee la més calurosa benvinguda, així com també al seu àngel de la guarda, el Vadell, el tros d'home que vetlla per la seva integritat les nits d'akelarre, on tots perdem algun paper i bastanes neurones.
Esperem que et milloris del dit ben aviat, i que surtis a difondre la Filosofia Wii en nom de la Família, per BARS i MUNTANYES.
Carnaca+birra+patxarán= LEE PARTY
PD- Atenció Família tenim un Projecte pendent, deixem algun dia els nostres projectes personals i fem un racó pels projectes comuns que són tan o més importants. Una forta abraçada al Comando Basura, que segueix arrossegant-se davant les adversitats!!!!

Secretària Lee

7 comentarios:

  1. -tu "maricona"! dos cubates.
    -aqui els tens , seran 9 euros.
    -No tinc pasta(li diu mentres ingeria el cubata)

    PD: la vida puede ser maravillosa.

    ResponderEliminar
  2. Familia ja saveu, pel que faji falta, i mort als que fujen dels perills!
    el vadell

    ResponderEliminar
  3. Molta sort!!! em sento com la mare que veu creixer els seus fills, i quan ja es fan grans se'n van de casa, i formen noves families o són adoptades per altres. El destí els ha portat a patir aquesta transformació tant temuda però desitjada alhora, la qual no té marxa enrera, tot sigui per difondre la filosofia Wiii, en la qual ens sentim tant reflectats.
    Jefferson i vadell no us oblideu dels origens dels que veniu que són els que us fan ser el que sou. Molta sort amb la nova aventura. I sempre tindreu les portes obertes pel que necessiteu...
    Molta sort des del zulo d'akelarres i fustigacions infinitas, on us vau fer uns homes.
    Sempre presents
    JB

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. JB, vell conegut, amic de la Família, mestre i guia d'aquest parell de ganàpies, és entendridora la sinceritat i l'afecte que plasmes en el teu comentari. Com molt bé dius, els orígens ens fan ser com som i qui som, i per tant sempre es duen al damunt, amb tot el bo i el dolent que això pugui comportar. Estic segur que allò que un dia us va unir, perdurarà en el temps, perquè l'amistat autèntica no coneix les barreres, i l'amor que has donat als teus cadells, et serà valorat i retornat, perquè tu ets el niu d'on han volat aquests dos pardalets, la confortable llar, el càlid bressol de la mare, el zulo on han crescut i on s'han forjat com autèntics guerrers de sauló, bebent d'una font agredolça, xumant d'una mamella, la teva, que els ha donat la llet més amarga que hom pot conèixer: LA VERITAT.
      Tu també pots venir quan et plagui, tens la prta oberta, els Lee et saluden i t'envien un paquetet ple de reconfortant caca.
      Salut JB, i visca la mare que els ha parit!!!!

      Eliminar
    2. Merci pel paquetet i la invitació, ho tindré present, no se com podré correspondre a tant gran gratitud, m'agrada saber que els cadellets ( ja són tot uns espartans...) queden en les millors mans possibles i seran lliures per rodolar entre bolos i tsunamis...
      Sempre de cara amb les gemmes pulides i els turmells pelats.
      Ens veiem pel santuari o per on els destí ens porti...
      Salut família
      JB

      Eliminar
  4. putes i endurooooooooooooo !!!!!

    el millors encadenes a la barra del bar !!!!

    ResponderEliminar
  5. En Jefferson un bon noi, que no és de mitxes tintes. Ho dona tot als bars i a las roques!!

    ResponderEliminar