sábado, 12 de noviembre de 2011

CANBRU VOL CRÈIXER

Chacho amb els seus bistecs nous del Decathlon disposat a moure fitxa
 Un dia més al Santuari, però no un dia qualsevol,  perquè en Puji, el fill pròdic, ha tornat als nostres braços, com un infant redimit, buscant el consòl de la pedra. De nou els seus peculiars brams s'han deixat sentir per tota la comarca. Quina alegria i quin goig veure novament la seva cara de boig.

Chacho, Teacher, Jaume i en Puji i companyia. Tots hem fet el que hem pogut fins que hem pogut, uns obligats per l'hora i d'altres pel dolor. Avui era dia de visita guiada que ens ha portat per racons quasi oblidats, que ens han fet sentir l'eufòria i el pànic, i ens ha recordat que el bosc de Canbru seguiex creixent, i nosaltres amb ell.

Obertures Pujilianes, crits, saliva i sang
Esforç i sacrifici, i l'art del porteig

Chacho no s'immuta quan ha de blocar a La Muralla Xina 6c
Jaume a La Muralla Xina minuts abans de ser atropellat

Buscant bolets hem trobat això, ja en parlarem...

Dins la ranxera en Puji perd el nord enduent-se per davant una ampolla d'aigua i en Jaume


En fi, un dia trepidant, humit i càlid, climatològicament parlant. Un dia amb sorpreses i excursions per les entranyes del bosc diví, un dia que ens deixa un regust amarg a alguns, un turmell adolorit a d'altres i un pit encetat a en Puji. Hem fet blocs nous i també n'hem trobat, l'esperança de topar amb nous pepinos ja és una realitat, ben aviat sabrem que s'hi cou. Fins aleshores calma i paciència, caminant al ritme que ens marqui la bufeta i atropellant al mínim de persones possibles i palpant la certesa que Canbru vol crèixer, i nosaltres ho podem fer possible.

Que la crosta ens acompanyi!!!! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

JavaLee

7 comentarios:

 1. Kueka on ets?!!!!Has de venir a veure un mega lance que hem trobat, necessitarem molts crashpads, porters ben concentrats i la teva sabiduria. Surt del cau rata!!

  Una abraçada ben calurosa!

  JavaLee

  ResponderEliminar
 2. HE SENTIT RUMORS QUE EN KUEKA JA NO ESCALA...

  ResponderEliminar
 3. A si? . . . Aleshores serà cert que ho ha deixat pels patins en línia i que es dedica a fer nocturnes grupals per Barcelona amb els Amics del Ferrocarril i ex-usuaris del Proyecto Hombre?

  ResponderEliminar
 4. Jo he sentit una altra versió: Que surt de nit per Barcelona a fer-se unes línies amb els amics del Gelocatil, i que sempre acaba patinant, dale que te pego amb un grup d'homes, usuaris de la sauna El Proyectil. KUEKA diga'm que no és veritat, abans torna a traficar, però per dèu, que el teu ojal no en té cap culpa!!!!!

  ResponderEliminar
 5. aquest cap de setmana plorareu sang !!!

  on hem de anar?

  kueka

  ResponderEliminar
 6. Rumors desmentits!!!! Kueka torna a fer bloc!!!! Se la vist per Cogul, corrent despullat entre els blocs mentre plovia ...

  ResponderEliminar
 7. Informadors de primera mà han confirmat que li van robar la roba els de la sauna El Proyectil, pel que sembla en Kueka es dedica a rebre molt i a donar poc, actitud del tot injusta en el món "saunero", que tan sovint freqüento.

  ResponderEliminar