domingo, 3 de abril de 2011

BENVIGUTS A LA CORT DELS LEE





Norman Wii, catador de purins i impulsor de la Filosofia Wii


És per tots ben sabut com d'important és endur-se la first ascent, rebentar blocs on sight o fer-ho tot i haver estat víctimes del més vil dels flash enemigos. És un fet irrefutable la necessitat de la majoria de mortals d'acumular en una llibreta del Mickey Mouse el major nombre possible de sets inflats i vuits, contrastats o no, de grau assentat o de caire volàtil i artificiós, sense fer cap lleig ni distinció en base a un criteri, perdent el nord sota la premisa d'acumular noms i números, en nom del consumisme i l'ego empetitit.
"Aquest bloc és MEU, jo el vaig fer primer, si toques això no s'hi val, si vas amb xandall de tàctel és més fàcil, com més alt sigui més possibilitats tindré que em dediquin un monument...Que si jo conec a aquest i a l'altre, perquè jo he estat aquí i allà", i bla bla bla, i vinga a contaminar.

Obsessió, ansietat, reconeixement, existència agònica i monotemàtica, deliris de grandesa, megalomania, egocentrisme, egoisme, competència deslleial, novel.lisme i invenció de falses gestes, discursos monòtons i aborrits, encadenaments en solitud, manipulació d'imatges, copyrights, propietats privades, registres mercantils, secretismes infantils, colonialisme irrefrenat, revequeries vàries, imposicions, condicionants, ingratituds, desconfiances, envejes, pixardes territorialistes, trampes, joc brut, i un inacabable llistat d'estupideses dutes a l'extrem...què bonic és escalar!

En front aquest panorama, que podria descriure's com un trist circ de micos pelats, i com a resposta contundent i alternativa biodegradable, neix aquest blog, impulsat per la Família Lee, amb la necessitat i l'intenció de prendre un altre rumb, i dirigir-se cap a una nova concepció, l'anomenada "Filosofia Wii-bloc", basada en l'increïble capacitat del món porcí per viure feliçment entre la merda.

Aquí es parlarà de bloc, de "parrillades XXL", de Mac Flurrys i de punt de creu. Donarem la volta a les coses i utilitzarem la guillotina quan sigui necessari. Remenarem el sotabosc amb el musell cercant la tan amagada veritat sense cap seguretat de trobar-la, nedarem contracorrent esquivant trunyos i rates mortes, i fins i tot farem rutes amb btt de la mà de l'incansable i darrerament reconvertit Puji the Ranger.

Sense cap altre interés que convidar-vos a tots a revolcar-vos pel llim amb nosaltres, m'acomiado deixant la tanca oberta, perquè tots vosaltres, porcs indecents pogueu gaudir en aquest espai de la vostra natural condició, que també és la nostra.

Salut a tots, grans abraçades FAMÍLIA i fins ben aviat. W i i i i i i i i i i i...

8 comentarios:

  1. Javalee quina gran foto....!!!!!
    nomes et falta un pin de la falange a la solapa !!!!!

    salut !

    ResponderEliminar
  2. Davant de tant absoluta e irrefotable veritat només em queda guarrejar:
    WwWwWwwWIiIiiiIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!

    ResponderEliminar
  3. WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

    BRUTAL !

    ResponderEliminar
  4. Perdoneu, però algú ho havia de dir!!!!!

    ResponderEliminar
  5. Hey listillos, quién os ha dado permiso para usar mis teorías sin pagar, y menos aún para colgar una foto mía de cuando iba a la universidad? De dónde la habéis sacado?
    Tened claro que o pagáis u os las tendréis que ver con mi equipo de abogados. Atajo de cerdos carroñeros, sois exactamente el perfil de personas que describo en un capítulo de mi primer libro "The Big Big Pig". No existe nada gratuito, almenos en mi país, yo he trabajado duro para llegar a desarrollar mis teorías, que por lo visto no habéis entenddo en absoluto. Soy ciudadano americano, tengo mis derechos, y mi obra también los tiene, así que os doy un plazo de cinco dias para que os pongáis en contacto con mis abogados, de lo contrario, despedios de este pésimo blog. No seréis los primeros pallasos a los que hunda sin más.
    Por cierto, si os parece extraño que siendo americano me exprese tan elocuentemente en vuestro idioma, la respuesta es muy sencilla, mi actual marido es español, un gran abogado, y también os odia.
    Norman Wii (con mi apellido no se bromea)

    ResponderEliminar
  6. aixo no acavara be !!!!!

    "el captaire"

    pd:aportacions per comprar donsimon al numero de compte: 211-10-501-123123069

    ResponderEliminar
  7. UUUUUUUUEEEEEEEEOOOOOOOO, A LIARLEE PARDA, FESTIVAL DEL DELIRI!!!!! Kueka he fet una comanda d'absenta pel cap de setmana que ve, per anar a provar proyects, venga bichoooooooo!
    Teacher ja ets tiet, ai ai ai...
    Vagi bé aquest finde a tothom, i recordeu tots, WIIIIIIIIIIIIIIIIIIII també vol dir Síiiiiiiiiiiiiiiiiii(en francès), junts podem fer un món millor, proposeu idees, a mi em venen moltes coses al cap....(cap de bona)

    SALUT FAMÍLIA!!!!!

    ResponderEliminar