sábado, 26 de enero de 2013

CANBRU "LA YIJÁD"

Un nou bloc, de la mà del tarat d'en Kueka. Característiques ineludibles Captaire style: Imaginació i números de circ marca de la casa, lectures surrealistes, i moviments subtils d'empeine.
Queda palès que el bosc ens segueix regalant línies impressionants, completament naturals, d'un granit capritxós i aspre, que de vegades es presenta en forma de joia, i d'altres de mur estètic però impracticable, que de vegades ho aguanta tot, i d'altres rebenta i s'esberla sense perdó. És el granit del Maresme, el nostre granit,  un granit autèntic, sever, el que ens ho dóna tot , i on ho donem tot, el granit del Santuari, un refugi que cal preservar i mantenir lliure de sika i escarpes, almenys d'ara en endevant, un granit que ens convida a disfrutar i a superar-nos, i que ens demostra a cada instant que la natura és més important que el grau, i que el grau sempre ha de ser natural.
Canbru Style forever! 



YIJÃD 7a - Can Bruguera from Secretaria Lee on Vimeo.

2 comentarios:

  1. Tots els comentaris anònims que ataquin directament persones que no tinguin res a veure amb la familialee seran elimintats .


    La secretaria Lee

    ResponderEliminar
  2. NO-DO, fa anys que vas perdre la feina, però pel que es veu no has perdut la veu. Censura a la familia? Cal dedicar-hi uns moments de reflexió, què està passant . . . ?

    ResponderEliminar