domingo, 16 de octubre de 2011

Rèquiem per la família

 Segur que el viatge a Fonten protagonitzat per tota la família al complet, menys en Teacher i un servidor, ha estat tan fructífer com destructiu. Segur que avui encara n'hi ha algun  que està amb el suero, estirat al llit, fent-s'ho tot a sobre, sense poder moure ni un dit. També hi haurà qui d'ara en endevant continuarà afaitant-se en un bassal per no perdre el costum, però qui més qui menys tots hauran tornat trinxats i contracturats d'alegria o morts de plaer.

Per això, desde aquí, volem retre homenatge a les víctimes de Fonntainebleau, homes ( i algun animal) que s'han deixat la pell, per l'honor de la família i en nom de Canbru, fills de dèu que han suportat el dolor i les lasceracions amb valentia i grans dosis d'alcohol. A tots vosaltres germans, que ara teniu el cor dividit entre el gres i el granit, DESCANSEU EN PAU.

I per fer-ho encara més emotiu, aquí teniu un video d'un clàssic entre clàssics, un 6c de la vella escola Canbrugueriana, Rèquiem per un bloc.


11 comentarios:

  1. aquesta joia la vaig netejar al 2005...i es va graduar de 6c...fa un mes la vaig tornar a provar i no vaig moure el cul..el bloc amb va escupir a la cara....que m esta passan javalee!!!
    pot ser que canbru no amb pardoni haver marxat a altres terres a provar nous classics?
    estic Acabat....Canbru m ha castigat i aixo es un gran motiu per ensetar aquesta temporada canbruniana amb panitencia...EM BEURE TOT EL FAIRI QUE TROBI AL MERCADONA !!!

    SALUT JAVAL!

    KUEKA.

    ResponderEliminar
  2. Canbru sempre ens posa a prova. Cal que venerem de nou tots els 6b que se'ns posin al davant. El bosc et vol veure de genolls, implorant clemència davant d'un 6b de placa. Potser no hauries d'haver marxat a fer de venedor ambulant per terres gal.les, potser ara et tocarà tornar a netejar antics blocs, ja encadenats, i plorar com una nena en els cantos de sortida. Afaitat el cap, rapa't els ous i comença a meditar sota l'alzina mil.lenària, busca la resposta dins teu i quan surti enterra-la ben enterrada perquè cap de nosaltres la trepitji per descuit.
    Jo estic passant pel mateix que tu, és duríssim.
    Una abraçada Kueka,i si estàs molt perdut contacta amb el Teacher, el reventador d'Ocata.

    ResponderEliminar
  3. http://www.youtube.com/watch?v=2AbgNOhVWuc

    ResponderEliminar
  4. Crespo:
    Això a Fonten es 7b!!!
    Les plaques de Canbru sortiran quan ens afeitem en bassals del Maresme, abans haurem d'arrastrar-nos per el granit o fer viatges familiars a implorar als deus de Fonten que ens deixen tornar amb una mica de dignitat...

    ResponderEliminar
  5. Això si que no, filtracions a la familialee d'aquest calat . . .no. Secretaria lee, feu fora d'aquí la seva música, portem tota la vida aguantant aquest fil musical. Manolo Garcia, lárgate de aquí o serás la próxima víctima de la familia lee. No bromeamos.

    ResponderEliminar
  6. http://www.youtube.com/watch?v=LrhCld_9u2I&feature=related

    ResponderEliminar
  7. http://www.youtube.com/watch?v=6t37cnPL1j8

    ResponderEliminar
  8. Bravo, bravíssimo!!!

    Manolo no eres nadie (6b de canbru al parking, patates i amunt)

    Teacher

    ResponderEliminar
  9. Jo a aquest home l'he vist per Canbru, em refereixo al padre Abraham aquest, estic flipant, qui ha penjat aquest link? Algú més l'ha vist? Siusplau si algú en té més informació que es posi en contacte amb la Família a través del blog, està buscat per la policia per nombrosos delictes de pederastia i tràfic de dorgues, concretament LSD (l'any 83, van incautar-li a la seva mansió de Califòrnia 600kg de cartrons estampats amb la cara del papá pitufo).
    Pel que sembla, després d'esquivar les nombroses redades de la policia, va abandonar el continent americà i es va instal.lar a una mansió de l'urbanització Supermaresme, amb una identitat falsa, segons va declarar el barrufet de les ulleres, però no s'ha pogut demostrar mai.
    És evident que al costat de Manolo García, el Padre Abraham és un geni i molt millor compositor, però en el fons no deixa de ser un delinqüent, que viu amb total impunitat en terres maresmenques, per això faig una crida i esperono a tothom que fortuitament se'l trobi pel bosc, provablement, masturbant-se al més pur estil voieur, a reventar-lo a pals o com més us plagui.
    Manolo García, Padre Abraham, sois personas non gratas, y ya estásis avisados.
    Confio en el col.lectiu Canbruguerenc, salut a tohom. WIIIIIIIIIIIIII!!!!

    ResponderEliminar
  10. http://www.youtube.com/watch?v=UGmFCUPr02A&feature=related

    padre abraham.

    ResponderEliminar
  11. No us deixeu endur per el ego...el del pk de les patates és 6A i el del video V+ si agafes l'esperó. Per cert, a part de voyeur és una mica agressiu i s'apunyala l’engonal de mala manera fins a escaldar-se mentre decota xinxetes!

    Pd: No cal que porteu pal, el que té ell ja és prou gran!

    ResponderEliminar